Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
   Τα νεώτερα είναι ότι με απόφαση της υπουργού τα μεταπτυχιακά που θα τεθούν υπό γνωμοδότηση του ΙΕΠ θα είναι μόνον εκείνα που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΑΦΗ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

    Όμως σας καλούμε να συνεχίσετε τη συμμετοχή για τις προσφυγές, καθώς το ΦΕΚ με τα κριτήρια συνάφειας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΟΥΣ!). Έχει δημιουργηθεί από τον ΣΑΚΕΑ ομάδα επεξεργασίας των αιτήσεων που στέλνονται στο syllogosanaplirotoneade@yahoo.gr

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ κ.ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

   Επίσης είναι σαφές και νομικά ότι η φράση "προσωρινή συνάφεια" δεν υφίσταται!!!

   Τελικά όλα θα τεθούν στην κρίση των αρμόδιων δικαστηρίων με επιχειρήματα.

    Όταν επανέλθει η ηρεμία θα καταθέσουμε προτάσεις με επιστημονική τεκμηρίωση γιατί πλέον είναι καιρός να ανοίξει ένας διάλογος για την ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ που να οδηγήσει σε λύσεις και να γίνει ένα μάζεμα και να μπει μία τάξη ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω.
    Εμμένουμε στην άποψή μας ότι η παύση του Δ/ντή Ε.Α.Ε. ειδικά μάλιστα αυτή την στιγμή μπορεί να αποβεί καταστροφική και επιζήμια για την λειτουργία των ειδικών σχολείων και λοιπών δομών ειδικής αγωγής.
    Παρακαλούμε γι άλλη μία φορά να επανέλθει ο Δ/ντής Ε.Α.Ε. του υπουργείου πρωτίστως για λόγους δημοσίου συμφέροντος.