Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6987227384,
 e-mail: poseepea@yahoo.gr - www.poseepea.blogspot.gr/
 
 
Προς:
την Πρόεδρο 
του ΠΑΣΟΚ
κυρία Φ. Γεννηματά
 
Αθήνα, 5-10-2015
ΑΠ: 25
 
 
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
 
Εκ μέρους του «Συντονιστικού των Φορέων Όλης της Ειδικής Αγωγής», σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2015, στις 18:00, θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Τη συγκέντρωση συνδιοργανώνουν: η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ), ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ), οι σύλλογοι γονέων και εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, η Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ), ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (ΣΑΤΕΑ) και άλλοι φορείς της Ειδικής Αγωγής.
·        Διεκδικούμε άμεσες προσλήψεις και μόνιμους διορισμούς σε όλες τις δομές της Ειδικής Εκπαίδευσης για να λειτουργήσουν όλα τα ειδικά σχολεία και τα ΚΕΔΔΥ της χώρας.
·        Αγωνιζόμαστε για το αυτονόητο δικαίωμα των παιδιών με αναπηρίες στην εκπαίδευση, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
 
Θα είμαστε όλοι στο Σύνταγμα συνοδεύοντας τα παιδιά μας στον αγώνα που δίνουν για σεβασμό και αξιοπρέπεια.
 
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που πραγματοποιούμε για να σας ενημερώσουμε και να σας εκθέσουμε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ειδική Εκπαίδευση.
 Ενσωματωμένη εικόνα