Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Σήμερα η κατάθεση και του νομοσχεδίου για την επιλογή διευθυντών. Μόνο οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί θα διατυπώνουν γνώμη!

ΣΧΟΛΙΟ: Εμείς οι εργαζόμενοι στην ΕΑΕ είμαστε εναντίον σε κάθε μορφής διάκριση και διαχωρισμό ρατσιστικού ή άλλου τύπου. 
Φαίνεται πώς κάποιοι αρχιτέκτονες, μάστοροι κλπ ότι θεωρούν τους αναπληρωτές ως εκπαιδευτικούς μειωμένης αντίληψης ή/και δικαιωμάτων. Δεν εξηγείται αλλιώς! Ανακάλυψαν ότι εκτός από το θεσμοθετημένο συλλογικό όργανο αυτό που λέμε Σ.Δ. υπάρχει και ένα άλλο: ο Σ.Μ. (Σύλλογος Μονίμων)! 
Όλα αυτά και άλλα πολλά όχι μόνον θα πέσουν δικαστικά αλλά θα κοστίσουν εξαιρετικά ακριβά στο "δημοκρατικό", "αριστερό" κυβερνών κόμμα κάτι που θα φανεί σύντομα.
Αλήθεια πληροφόρησε κανείς τον υπουργό ότι π.χ. στη δευτεροβάθμια ΕΑΕ υπηρετούν από 70 ως και 90 τοις εκατό αναπληρωτές;;;;;;;;;
Ας θυμηθούμε τέλος δειγματοληπτικά τι έλεγε ο υπουργός στις 25/4/17 δηλαδή λίγο μετά το Πάσχα στην Εφημερίδα των Συντακτών (http://www.efsyn.gr/arthro/neo-systima-epilogis-dieythynton-sta-sholeia) μεταξύ άλλων:
»Το βασικό μας σχέδιο είναι από τη μια μεριά τρόποι εντελώς αντικειμενικοί για τον διορισμό των διευθυντών, αλλά και από την άλλη έχουμε πρόταση για το πώς θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Συλλόγου Διδασκόντων».
 Τα σχόλια πλέον εδώ περιττεύουν!!!!