Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
    Επειδή κυριολεκτικά έχει γεμίσει το mail box μας (enelea12@gmail.com) από μηνύματα Δ/ντών ΣΜΕΑΕ αλλά και γενικών σχολείων παρακαλούμε μην στέλνετε πλέον σε αυτό αλλά μπορείτε να χρησιμοποιείτε το jimaf1@gmail.com προσωρινά και μέχρι να προωθηθούν όλα τα μηνύματα σε άλλο βοηθητικό mail box.
     Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΝΕΛΕΑ, όπως πάντα, θα προβεί (έχει ήδη ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει) σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ανατραπεί η κατάσταση που προέκυψε σχετικά με τις 2 θητείες κάτι το οποίο φυσικά θα προσβληθεί δικαστικά, αν τελικά ψηφιστεί.
        Μετά από έκτακτο Δ.Σ. θα υπάρξει ανακοίνωση και θα τεθεί ακόμα και η περίπτωση να ζητηθεί η δημοσιοποίηση των εισηγητών του ν/σ κυρίως δε, των διατάξεων εκείνων που αφορούν την ΕΑΕ και τις ΣΜΕΑΕ.
       Αξιοπερίεργο μάλιστα είναι το γεγονός ότι στα ΕΕΕΕΚ όπου επιτρέπονταν να συμμετάσχει και ο κλάδος ΤΕ1 και που αφορά μόνον μία Δ/ντρια ΕΕΕΕΚ, τώρα εξαιρέθηκε με ειδική μάλιστα αιτιολογία, πράγμα που είχε γίνει και το 2011 με διευκρινιστική στο παρά 5 η οποία προσβλήθηκε δικαστικά και κερδίθηκε από την ενδιαφερόμενη.        
      Φαίνεται εκ πρώτης όψεως πώς πρόκειται για φωτογραφικού τύπου στόχευση την ίδια στιγμή που δεν θίγονται καθόλου οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας που έχουν αποφοιτήσει από τις διετείς ακαδημίες και δεν έχουν μετεκπαιδευτεί ούτε προβεί σε εξομοίωση του τίτλου τους.