Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 119 συνέδρους της Δ.Α.Κ.Ε που με αποφασιστικότητα και δυναμισμό έδωσαν μέχρι τέλους τον αγώνα τους και ανέδειξαν τη μεγάλη παράταξη των εκπαιδευτικών πρώτη κυρίαρχη δύναμη. Μια επιτυχημένη συλλογική προσπάθεια που στηρίχθηκε στα εκατοντάδες μαχόμενα στελέχη μας στο σύνολο των Ε.Λ.Μ.Ε. και υπερψηφίστηκε από πολλές χιλιάδες συναδέλφων.
   Θερμά συγχαρητήρια στις συναγωνίστριες-συναγωνιστές που ενωμένοι δώσαμε τον αγώνα τον καλό στα ψηφοδέλτια της παράταξης (Δ.Σ.- Ελεγκτική- ΑΔΕΔΥ) και ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια.
  Η πατριωτική- λαϊκή- κοινωνική παράταξη που εκφράζει τον δημοκρατικό- φιλελεύθερο χώρο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρωτοπορεία  του αγώνα για την αντιμετώπιση της λαίλαπας που έχει ενσκύψει στο χώρο της Εκπαίδευσης, με την πολιτική των κυβερνώντων που υπογράφοντας  το νέο μνημόνιο υποθήκευσαν το μέλλον του περήφανου  λαού μας έως το 2060.
  Απαιτούμε μια Δημόσια δωρεάν Παιδεία με αρχές και αξίες, βασικό πυλώνα ενός ισχυρού κοινωνικού κράτους, πλήρως ισότιμου στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια, με πλήρη διατήρηση της Θρησκευτικής και Εθνικής μας ταυτότητας.
Θ. Τσούχλος, μέλος Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε.