Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣ: Φορείς –μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ

Θέμα: «Πρόσκληση σε ειδική σύσκεψη φορέων ΠΟΣΓΚΑμεΑ για το σχέδιο σύμβασης ΚΔΗΦ ΑμεΑ του ΕΟΠΥΥ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι χθες ημέρα Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 -μετά από πρόσκληση της υποεπιτροπής διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ- πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, στην Αθήνα, στην οποία παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΠΟΣΓΚΑμεΑ ο Γεν. Γραμματέας, κ. Ι. Σπηλιόπουλος και Οργανωτικός Γραμματέας, κ. Χρ. Τζαμούσης, με σκοπό την έναρξη διαλόγου για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των ΚΔΗΦ ΑμεΑ. Μετά τη λήξη της συνάντησης ο ΕΟΠΥΥ  απέστειλε το σχέδιο σύμβασης παροχής υπηρεσιών Κέντρων Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, που τίθεται σε διαβούλευση και το οποίο σας το επισυνάπτουμε.
Προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τις θέσεις της ΠΟΣΓΚΑμεΑ επί των άρθρων της σύμβασης, σας καλούμε σε ειδική σύσκεψη τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου και ώρα 12:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας στην Ηλιούπολη (Ελευθερίου Βενιζέλου  236,  Ηλιούπολη - στάση μετρό: Άλιμος).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί το Σχέδιο Σύμβασης να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα της Ομοσπονδίας για να το αποστείλουμε μέσω e-mail, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος του αρχείου και δεν μπορεί να ανέβει στην ιστοσελίδα.
 
Σημ.: Για την καλύτερη προετοιμασία της συνάντησης και για οικονομία χρόνου παρακαλούμε όπως, μας αποστείλετε τις προτάσεις- παρατηρήσεις σας, εάν είναι δυνατόν πριν την ειδική σύσκεψη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και συγκεκριμένα στο  e-mail:posgamea@otenet.gr

 Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΛΥΜΒΑΙΟΣ                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ