Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 η ΕΟΔΑΦ έχει προσκληθεί σε ειδική έκτακτη εκπομπή για το θέμα της κατάργησης των επιδομάτων αναπηρίας.
Ο νέος αντικοινωνικός νόμος της κυβέρνησης, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας πολύ πιο σκληρής φάση των μνημονίων και των αντικοινωνικών τους μέτρων για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελληνική κοινωνία. Συνεπώς, εκτός από τους γονείς και τις οικογένειες των παιδιών και ατόμων με αναπηρία, το θέμα αφορά όλες τις ευπαθείς ομάδες και ΟΛΟΥΣ τους πολίτες.

Τις θέσεις της ΕΟΔΑΦ (Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος) θα αναλύσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, όπως έχουν κατατεθεί στην Βουλή και την κυβέρνηση - και πρόκειται να κατατεθούν στην επόμενη φάση και στον ΟΗΕ.

Εκτός από τους ενδιαφερόμενους πολίτες, οι βουλευτές των αρμόδιων επιτροπών (Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Κοινωνικών υποθέσεων και παρακολούθησης των αποφάσεων του Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου), οι αρμόδιοι υπουργοί, καθώς  και όλοι οι ενδιαφερόμενοι βουλευτές, ζητείται να παρακολουθήσουν την ανάλυση αυτού του φλέγοντος θέματος, για το οποίο θα κληθούν να πάρουν θέση ενώπιον της Κοινωνίας.  

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου - ώρα 18.00
Θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση.