Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΛΟΜΠΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦ.ΣΥΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ σε πολιτικούς αρχηγούς και ΜΜΕ σχετικά με την «Πρωτοβουλία» κατά Μπαλτά, η σημερινή έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών φιλοξενεί άρθρο της Διαλεχτής Αγγελή με τίτλο «Το λόμπι που χτυπά τον Υπουργό Παιδείας».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ – ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή συνάντηση του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ με την Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  και Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης  κ. Σταυρούλα Ξουλίδου. Η συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, επικεντρώθηκε στο ζήτημα των διατάξεων του νομοσχεδίου του ΥΠΟΠΑΙΘ  για ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Οι εκπρόσωποι της Ομσπονδίας αναφέρθηκαν:

ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΥΓΗΣ: «ΟΙ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΤΑ ΜΠΑΛΤΑ»

Η χθεσινή ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ που είχε σκοπό να αναδείξει τις πολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες πίσω από την «κίνηση κατά Μπαλτά» τάραξε τα νερά.   Πέρα από την ευρεία κάλυψη του θέματος από δεκάδες  ενημερωτικές ιστοσελίδες, το θέμα ανέδειξε με πρωτοσέλιδο «χτύπημα» η σημερινή έκδοση της Αυγής που έχει τίτλο «Οι σχολάρχες έβαλαν πούλμαν κατά Μπαλτά».