Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΕΝΕΛΕΑ-ΣΑΚΕΑ:
    Σήμερα το απόγευμα εκπρόσωπος του Δ.Σ. του ΕΝΕΛΕΑ παραβρέθηκε σε συνάντηση που είχε οργανωθεί στο Δικηγορικό Γραφείο του κ.Χατζηφώτη Φώτιου.
    Αφού έγινε εκτενής συζήτηση και ύστερα από προσυνενόηση των δύο γραφείων την οποία είχαμε ζητήσει, αποφασίστηκε όπως από κοινού τα δύο δικηγορικά γραφεία (κ.κ. Πανταρώτα Δ. & Χατζηφώτη Φ.) αναλάβουν την υπόθεση που έχει ανακύψει περί της συνάφειας μεταπτυχιακών με την ΕΑΕ.
    Ως εκ τούτου καλούμε τα μέλη μας να αποστέλλουν τόσο στο:
syllogosanaplirotoneade@yahoo.gr (που είναι το mail που είχαμε δώσει από κοινού οι δύο σύλλογοι ΣΑΚΕΑ & ΕΝΕΛΕΑ) όσο και στο:
fhatzifotis@gmail.com - υπάρχει και αυτοματοποιημένη φόρμα για τον κ.Χατζηφώτη: https://docs.google.com/forms/d/17AF1XO-7FUoOWH481rHMUv_9VApaVrwfJrp6wamplPs/viewform
(φυσικά και σε έναν από τους δύο να στείλετε είναι το ίδιο αφού τελικά θα γίνει μία συνολική λίστα).
   Συμπληρώνετε ονοματεπώνυμο, μεταπτυχιακό, έτος κτήσης, αν έχετε υποβάλλει στο παρελθόν το μεταπτυχιακό για ένταξη στους πίνακες και φυσικά στοιχεία επικοινωνίας (Δ/νση κατοικίας, τηλέφωνα, emails). Αυτό αφορά και εκείνους που ΔΕΝ έχουν ακόμα λάβει το πτυχίο τους.   
     Με τον τρόπο αυτό η κίνηση θα έχει μεγαλύτερη δυναμική αλλά και θα υποστηριχτεί από κοινού από τους έγκριτους νομικούς.
     Ενημερώνουμε ότι πέρα από το νομικό γίνονται σοβαρές κινήσεις - αποτελέσματα των οποίων ήδη αρχίζουν να φαίνονται - και σε άλλα επίπεδα αλλά το νομικό μέρος δεν θα σταματήσει εκτός και ανακληθεί το ΦΕΚ με τα κριτήρια συνάφειας.