Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΑΚΕΑ & ΕΝΕΛΕΑ:

   Συνάδελφοι δυστυχώς οι εξελίξεις απαιτούν την προάσπιση των δικαιωμάτων μας με δικαστικό αγώνα και για τον λόγο αυτό θα συνταχθούμε ως ΣΑΚΕΑ με την κίνηση που έχει γίνει μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ. Πανταρώτα σε συνεργασία με τον ΕΝΕΛΕΑ και άλλους συλλόγους.
   Για αρχή θα δημιουργήσουμε μια λίστα με τα στοιχεία όλων όσων θέλουν να συμπαραταχτούν σε αυτήν την κίνηση. Κύρια επιδίωξη μας είναι η κατάργηση της υ.α. και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά την νέα συνάντηση που θα υπάρξει με τον κ.Πανταρώτα.
   Γνωρίζουμε πως υπάρχουν και άλλες κινήσεις σε εξέλιξη στις οποίες προφανώς ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει απλά θεωρούμε πως το καλύτερο θα ήταν να ενοποιηθούν αυτές οι κινήσεις για προφανείς λόγους.
   Για το κόστος και τα σχετικά διαδικαστικά θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση και το γεγονός ότι στέλνει κάποιος τα στοιχεία του γίνεται με την θέληση του και χωρίς να είναι δεσμευτική αυτή η κίνηση του ενόψει των όποιων επόμενων ενεργειών.
   Για την συλλογή των στοιχείων (όνομα,επιθετο,τηλέφωνο, email, τίτλος μεταπτυχιακου, χώρα φοιτησης και ημερομηνία απόκτησης) μπορείτε να στέλνετε προσωπικό μήνυμα στο email του συλλόγου syllogosanaplirotoneade@yahoo.gr.